Eskilstrup Hallen’s 50 år’s jubilæum

Eskilstrup Hallen’s 50 år’s jubilæum 

I anledning af Eskilstrup Hallen’s 50 år’s jubilæum fredag D.27/8-21 inviteres du til en kæmpe fejring af vores hal.

Eskilstrup Hallen samt alle vores foreninger vil meget gerne se dig og din familie til Jubilæum Fredag D 27/8-21. Det vil være en dag fyldt med historie og hvor vores foreninger står klar til, at vise hvad netop de bruger Hallen til.

Skolen vil hele dagen sætte fokus på hallen. Der vil være oppyntning, historier om hallen samt forberedelse til hallen’s fest.

Kl. 15-18 vil foreningerne invitere til åbent hus hvor Man kan se og prøve hvad de forskellige foreninger har at byde på. Der vil være åben i de forskellige haller, skydebaner og møllelauget vil afholde et loppemarked.

kl 15:30 vil der også være byløb som skolen’s 8 klasser vil stå for. Så er du klar til at løbe/gå for en god sag så skal du ikke gå glip af det årlige byløb.

Kl. 18 vil madfællesskabet byde på lækker jubilæums mad i Hallen. Her vil de stå klar med grillet oksesteg med kold kartoffelsalat eller en omgang grillet kyllingefilet samt pølser og pastasalat. Der vil blive sat madbilletter til salg i Let Køb 

Kl. 18-23:30 vil der være musik fra hallens ungdom i hal 2. Øl og vand kan købes i hallen.

VI glæder os meget til at fejre vores allesammen’s Hal og håber i alle vil deltage. Der vil komme lidt mere praktisk info tættere på.

Venlig hilsen 

Eskilstrup Hallen